Friday, September 9, 2011

Sampah ni busuk sangat!!! siapa Boleh tolong buang..


Aku awal pagi lagi dah berapi-rapi dengan sampah ni. Ada siapa boleh tolong buang?? Padan la traffic melambung-lambung kalau buat sampah kat tempat aku ni hah! Aku sakit hati bila page ni naik kat tempat aku. Ntah dari mana je benda ni datang.. Ada sesiapa yang boleh tolong bagi tips camna nak killer sampah ni??

4 comments:

Famili Ceria said...

biaq saja....hahahaha

Jom terjah sini:
TV3 ONLINE STREAMING

Fendy said...

memg slalu kuar...buat bodo je....

Yunn Sarah said...

uk"ah memang selalu kua tetibe .. mne tah dtg ... t law tau solution nye , roger sy ea

Lady Diana @ Lat'z said...

haha..Lat'z pun slalu terkena iklan tu...

Post a Comment