Thursday, August 25, 2011

Ben Ashari Dilebel Bodoh!!!




"Tahukah Ben Ashari merupakan seorang blogger yang bodoh. Kenapa aku cakap begitu?

1. Update entri sehari empat lima kali. Sudah macam tidak ada kerja lain untuk di lakukan.
2. Berpura-pura baik dengan pembaca untuk kepentingan diri sendiri.
3. Pelbagai segmen-segmen di buat untuk menarik pembaca-pembaca setia.
4. Setiap entri yang di post hanya kepura-puraan semata-mata. Bukannya ketulusan daripada hati sendiri.
5. Suka join aktiviti-aktiviti berkaitan blogger kononnya untuk merapatkan silaturahim."

inilah ayat-ayat pedas dari seorang blogger Sam Posmen.. Tak tahulah apa yang terjadi antara mereka.. sebenarnya aku pun tak tahu apa yang terjadi antara diorang berdua ni.. Post dari sam Posmen ni pun sebenarnya dah lama, cuma siapa yang nak tahu lebih lanjut perkara ni boleh la jenguk sendiri blog Ben Ashari yang baru je beliau post dalam 2 jam lepas.

Kepada mereka yang tahu tentang benda ni harap-harap boleh lah kongsi cerita kat sini sikit. Aku bukan nak sibuk, cuma nak taw je tentang senior-senior blogger kita ni. Ni ke adat blogging?

7 comments:

echaRierie said...

OMG..teruknya..hoho..
no komen la

alif haris said...

tak pyh gado2 tak boleh ke.. nk kene lempang sedaas kot ...huhu

RAFIE HASSAN said...

mb hari raya dah nk dekat.. sebelum minta maaf zahir dan batin, biar gaduh dlu...

yusuflaili said...

Salam;
betul ke?..apa2pun mengalah adalah lebih baik dari terus bersengketa.

muhamad hanif said...

HAHAHAHAH,

dunia blogging bukan selalunya indah, berhatihati dlm posting tu jela.

Muhd Aizie said...

Tak perlu ikut campur untuk selak kain orang lain. Lebih baik jaga tepi kain sendiri.

! Sam Posmen ! said...

samposmen come here...

i'm respect with bro ben. so far takde masalah apa-apapun with him. hoho

but remember! and soft reminder for you and other bloggers, if u want copy paste or take any sources that's not with your heart-fully own effort please finished up read all articles and understand the whole contents before posted to your blog.

it's cool for you? just give the intro but without conclusion. adios...postoranzaa...

Post a Comment